AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Sandıklı Bilim ve Sanat Merkezi

BİLSEMDEN GÖNÜLLERE PROJESİ

BİLSEMDEN GÖNÜLLERE PROJEMİZ BAŞARI İLE TAMAMLANDI.

Afyonkarahisar Sandıklı Bilim ve Sanat Merkezi(BİLSEM) ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)  Sandıklı Meslek Yüksek Okulu(MYO) işbirliğiyle, Sandıklı ilçesi sınırlarında bulunan temel eğitim öğrencilerine yönelik, Sandıklı BİLSEM Fen Bilimleri öğretmeni ve Robotik Atölyesi Eğitmeni Kerem ÇETİNTAŞ tarafından, AKÜ Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı bölümü derslikleri kullanılarak; temel kodlama ve robotik eğitimleri gerçekleştirildi.

Sandıklı BİLSEM Müdürü Ali AKTAŞ ile Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Münir Yaşar KAYA tarafından imzalanan protokolle Akharım Ortaokulu öğrencilerine fırsat eşitliği sunuldu. BİLSEM’ de bulunan robotik atölyesi öğrencileri ile Akharım ortaokulu öğrencilerinin işbirliği ile çalışması sağlandı. Tüm katılımcı öğrenciler yaşadıkları yerde bulunan üniversiteyi ve olanaklarını tanımış oldu. Akharım öğrencilerinin gelecek yıllarda katılabilecekleri projeler için teknolojik alt yapı oluşturmalarına olanak sağlandı.

08-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 18:36 - Görüntülenme: 51